HOME

Da li se ponekad pitaš da li si mogla više ili bolje, ali si birala da zadovoljiš tuđe potrebe pre svojih? Da li bi želela da napraviš promenu, osećaš se spremnom i unutrašnji glas ti govori da je ona moguća, ali se u tome izgubiš usled ograničavajućih uverenja, okoline ili nečeg trećeg i treba ti podrška na svom putu?

Šta ćeš pronaći na ovom sajtu?

Sadržaj iz oblasti psihologije i psihoterapije kroz blog, programe, ebook-ove i sesije 1 na 1. Ako si spremna da preuzmeš odgovornost za svoj život, za svoje izbore i spremna si za sve posledice koje to sa sobom nosi, tu sam za tebe. Ako se i dalje kolebaš i želiš da to neko uradi za tebe, moj rad nije za tebe.

Smatram da greške kao takve ne postoje, ali da sveobuhatno jedina greška koju čovek može da napravi je da živi svoj život nesvesno.

Ko sam ja i zašto mogu da ti pomognem?

Psihoterapija i sve edukacije koje sam prošla su mi pomogle da promenim kurs svog života iz korena i taj proces je bila najbolja odluka u mom životu. Naučila sam da preuzmem odgovornost za svoje izbore i prestala sam da razočaravam sebe kako bih zadovoljila potrebe drugih. Naučila sam da promenim svoja nekorisna uverenja i počnem da živim potpunu transformaciju svog bića.

Baš zato što sam prošla ceo taj put, promenila sam potpuno svoju karijeru i danas je moja misija da pomažem svima koji su ostali zaglavljeni gde sam i ja bila.